Dec 29, 2008

TrianglesEste era el signe que s´utilitzava en els camps de concentracció nazis per a senyalar als homosexuals. Desde inicis dels 80, el triángle rosa va ser adoptat per les organizaciones del movimiento GLTTB. Precisament per ser un símbol doloros de la repressió.


Es va reprendre aquest símbolo degut a que implica la lluita que la comunidad GLTTB té tots els dies i la qual no finalitzarà fins a que aplege la Revolució on posem fi a tota opressió, ja siga de gènere, social o nacional.
El triangle negre invertit també es va començar a utilitzar durant el temps dels Nazis, aquestos l´utilitzaven per a marcar a les "dones indesitjables" o "antisocials" incloent a les lesbianes. Algunes dones utilitzen avui aquest simbol com a representació d´aquella masacre.

Dec 24, 2008

...Felicitat...


És bonica i quasi sempre sembla curta, encara que no ho és. Sóc feliç i ara més que mai. Gràcies a fer-me gran al costat de persones meravelloses que m´omplen, per tenir a més una lluita que compartir, tenir un camí que acaba en llibertat i poder i el fer-lo amb vosaltres.

Avui és un dia gris de Nadal que he pogut il.luminar amb els vostres somriures que des de lluny se que sempre son i seran.

La revolució? Això és la nostra vida.

Dec 8, 2008

La Revolució


Disturbis a Grècia

Aquesta és la Revolució que ens cal, des del carrer i contra el capital!

Dec 2, 2008

Prou Repressió

Dia dur per a tots però sobre tot per a tu, entenc la teua impotència al vore´t allí dins sense entendre el perquè d´aquest sistema repressor que més tard o pronte ens ataca a TOTES! Jo no tinc altre pensament : Això no pot quedar així, no! mai més! Hem d´actuar companyes...Ho tenim tot a les nostres mans...


RECTOR DIMISSIÓ! UV Traidora!